Blogikirja

Ahoy!

10.1.2014 - Jenny

Kevään kauden aloitus lähestyy, joten hommaa riittää yleisurheilukoulujen järjestämisessä ohjaajien infoamisesta nettisivujen muokkaukseen ja ilmoittautumisten vastaanottamiseen, etenkin näin kauden alussa. Paljon ilmoittautumisia onkin jo tullut, melkein kaikki ryhmät ovat jälleen kerran täynnä! Mahtavaa! Pari päivää tästä viikosta kuluu toimistolla näissä puuhissa. Saanpa miettiä välillä muutakin kuin opetusharjoittelua. Olin tosin merkannut eilisen tuntini väärin kalenteriin. Koululta soitettiin, kun olin nauttimassa rauhassa aamukahvia. Voisin lähteä takaisin lomalle.

Nuorisovastaavana tehtäviini kuuluvat mm. tiedottaminen, yleisurheilukoulujen suunnittelutapaamisten ja erilaisten tapahtumien järjestäminen, uusien ohjaajien hankkiminen sekä junnujen urheiluvälineistä huolehtiminen. Olen myös mukana auttamassa ohjelmien teossa ja harjoituskilpailujen järjestämisessä. Ja pitkälti kaikessa muussakin; minulle kerääntyy ne nakkihommat, joita muut eivät tee :)

Seuraavien viikkojen suunnitelmissa on reissaamista Eliittikisa-asioilla Helsingissä ja Kuopiossa, ohjaajien kanssa virkistäytymistä (me mennään korismatsiin!), vanhempainiltoja sekä tietenkin itse harjoituksia ja niiden seuraamista.

Mikä ihmeen blogikirja?

Blogikirja on laivoilla pidettävä päiväkirja. Blogikirjan alkuperäinen tarkoitus oli kirjata tasaisin aikavälein laivan nopeus, josta voitiin päätellä kuljettu matka. Tätä tietoa tarvitaan laivan sijainnin määrittämiseen navigoitaessa. Blogikirjaan merkitään myös kaikki laivalla olijat.

Nykyään Blogikirja sisältää monentyypistä informaatiota laivan tai jopa sukellusveneen kulusta, olosuhteista ja tapahtumista. Tämä blogikirja avaa seuran toimintaa pintaa syvemmältä.