Blogikirja

Maata näkyvissä!

7.5.2014 - Jenny

Huhtikuu hurahti vauhdilla yleisurheilukoulujen ilmoittautumisten siivittelemänä. Pidimme alkukuusta vanhempainiltaa, jossa mm. esittelimme kesän uusia ryhmiä. Kuukauden mittaan on tehty myös kesän ohjaajakiinnitykset. Mukana tulee olemaan paljon samoja, viime talvelta ja kesältä tuttuja ohjaajia, mutta myös täysin uusia naamoja. Tänä kesänä ei ainakaan pitäisi olla huolta siitä, ettei ohjaajia riitä!

Katajan Liikuntaleikkikoulut jatkuvat kesällä pitkälti samaan malliin kuin ennenkin. Muutoksia ovat 5-6-vuotiaiden harjoitusten pituuden muuttuminen (60min.) sekä muutamat uudet ohjaajat. Lisäksi uusia ilmoittautumisia seuraillessani huomasin, että tähän mennessä ilmoittautuneet lapset ovat pitkälti kaikki uutta sakkia; vaihtuvuus ryhmissä on siis suurta! 3-4-vuotiaiden ryhmät menivät jälleen nopeasti täyteen. Emme ehdi mainostaa ryhmiä lainkaan, kun ne ovat jo täynnä. Jos meille tulee joskus mahdollisuuksia uusiin tiloihin ja ohjaajia löytyy, täytyy Liikkari-ryhmiä ehdottomasti lisätä! Tuon ikäisille ei taida turhan helposti harrastuksia löytyä.

7-8v. Loikka- ja 9-10v. Kinkka- ryhmien osalta saamme kasaan kaksi ryhmää kumpaakin. Näin pyrimme saamaan enemmän innokkaita yleisurheilijoita mukaan ryhmiin sekä hieman pienemmät ryhmäkoot. 11-13v. Monipuolisuus- ryhmällä kesän kausi alkaa hyvin tutuissa merkeissä. Yli 13-vuotiailla taas tulee harjoitusryhmiin suuriakin muutoksia, joista Anssi kirjoittelikin jo. Lajiryhmät tuovat yleisurheiluharjoitteluun toivottavasti yhä laadukkaampaa valmennusta ja seurayhteistyötä!

Toukokuun alussa, opettajaharjoittelun ollessa loppumetreillä, aikaa on jälleen kulunut enemmän toimistolla, jossa aloittelen kisajärjestämisiä ja kesätöitäni. Tomi paahtaa täysillä maraton-järjestelyjä ja minä yritän pysyä perässä kaikkien pikku juttujen keskellä. Piipahdimme toukokuun alussa myös Polvijärvellä piirinmestruus- ja aluemestaruusmaastoissa, joissa katajalaiset pärjäsivät huippuhyvin (tulokset löytyy täältä)!

Reilu viikko jäljellä kevään kautta ja Maratonin parissa puuhastelua. Välissä minä pidän vähän lomaa, sitten päästäänkin taas avaamaan kesän yleisurheilukausi ja Eliittikisojen järjestelyt täysillä. Nyt jatkuu raportin kirjoittaminen.

Mikä ihmeen blogikirja?

Blogikirja on laivoilla pidettävä päiväkirja. Blogikirjan alkuperäinen tarkoitus oli kirjata tasaisin aikavälein laivan nopeus, josta voitiin päätellä kuljettu matka. Tätä tietoa tarvitaan laivan sijainnin määrittämiseen navigoitaessa. Blogikirjaan merkitään myös kaikki laivalla olijat.

Nykyään Blogikirja sisältää monentyypistä informaatiota laivan tai jopa sukellusveneen kulusta, olosuhteista ja tapahtumista. Tämä blogikirja avaa seuran toimintaa pintaa syvemmältä.