Blogikirja

Selvemmillä vesillä

10.2.2014 - Jenny

En tiedä missä olen seilannut koko viime kuun kun blogikirjakin on jäänyt pahasti päivittämättä! Kevään kausi on lähtenyt junnutoiminnan osalta hyvin käyntiin. Urheilukoulujen ilmoittautumisten kanssa säädetään edelleen, mutta ensi viikolla saamme toivottavasti laskutuksenkin kuntoon.

Junioritoiminnassa tapahtuneista muutoksista olettekin saaneet lukea jo kapteenin ja perämiehen toimesta. Kauden alussa pidimme vanhempainillat uuden linjan tiimoilta. Keskustelua ja kysymyksiä herättivät uudet harjoitusajat sekä junnujen kisat (joihin Anssi teki hyvät ohjeet!). Olen kovin tyytyväinen kehitykseen, jota olemme saaneet aikaiseksi - etenkin ulkona pidettävistä alkuverryttelyistä. Ne saimme viimein pyöräytettyä käyntiin viime viikolla myös Loikka-ryhmän kanssa! Jotta saamme parannettua vielä lisää ohjauksen laatua, lähdemme kahden muun ohjaajan kanssa suorittamaan Nuorisovalmentajatutkinnon keväällä. Ja saatiinhan me Jaskakin taas mukaan Katajan toimintaan, se on mahtavaa! Innoissani odottelen mitä tuleman pitää…

Pari viikonloppua meni aikuisten ja junioreiden piirinmestaruuskisoissa toimitsemiseen (tulospalvelussa on oikeastaan ihan kivaa, mutta on se seiväshyppy parasta!). Toimistolla tuli pyörittyä hakemusta tekemässä; jospa saisimme syksylle Katajan koripallojaoston kanssa yhteisen liikuntaleirin kyhättyä kasaan!

Lisäksi reissasimme Eliittikisa-asioilla. Ajelimme Tomin kanssa Kuopioon keskustelemaan Savo Gamesien (Lapinlahden Eliittikisat), Joensuun Eliittikisojen sekä Kalevan kisojen (Kuopio) ensi kesän yhteistyökuvioista. Voin luvata, että tapahtumat tulevat näkymään, suunnitelmissa on vaikka mitä…! Illaksi hurautimme vielä Leppävirralle aluejohtokunnan kokoukseen. Seuraavalla viikolla vuorossa oli Helsinki ja Eliittikisajärjestäjien kokous, jossa käsiteltiin tällä kertaa yhteistyösopimuksia ja muita teemoja, mitkä eivät juurikaan liity minun toimenkuvaani kisoissa. Oli todella hyvä päästä seuraamaan välillä aivan toisen tason toimintaa!

Kuten Anssi edellisessä blogikirjoituksessa totesi, että tuli ensimmäistä kertaa käytettyä Twitteriä, niin tästä täysin tietämättömänä minullakin heräsi uteliaisuus (ihan nyt jo) ja liityin seuraamaan maailman menoa. Pitää kai meidänkin tietää mitä täällä tapahtuu!

Arkeen on tulossa mukavaa vaihtelua pitkästä aikaa, kun helmikuulla pääsen tuuraamaan ja ohjaamaan! Kunhan tästä vaan pääsee toipumaan flunssan kourista… Onneksi viikonlopulla oli viihdykettä, kun pääsin analysoimaan Tampereella järjestettyjä Hallimaaotteluita aloittelevan kisanjärjestäjän näkökulmasta! ;) Seuraavat kisat Tampereella ovat maaliskuun alussa järjestettävät Tampere Junior Indoor Gamesit, joihin kannustan kaikkia kiinnostuneita junnuja lähtemään mukaan! Isot kisat kyseessä.

Näillä mennä porskutetaan.

Mikä ihmeen blogikirja?

Blogikirja on laivoilla pidettävä päiväkirja. Blogikirjan alkuperäinen tarkoitus oli kirjata tasaisin aikavälein laivan nopeus, josta voitiin päätellä kuljettu matka. Tätä tietoa tarvitaan laivan sijainnin määrittämiseen navigoitaessa. Blogikirjaan merkitään myös kaikki laivalla olijat.

Nykyään Blogikirja sisältää monentyypistä informaatiota laivan tai jopa sukellusveneen kulusta, olosuhteista ja tapahtumista. Tämä blogikirja avaa seuran toimintaa pintaa syvemmältä.