Blogikirja

Viikon yhteenvetoa

10.1.2014 - AnssiV

Tämä viikko on ensimmäinen melkolailla normaali työviikko pitkään aikaan. Maanantai tosin oli vielä loppiaisen takia toimistohommista vapaata mutta silloinkin kävin Areenalla valmennushommia tekemässä.

Joensuun Urheiluakatemian valmennusta kuuluu valmennuspäällikön työnkuvaani ja aamutreenejä olinkin vetämässä kahtena aamuna yleisurheilijoillle. Ja normaaleja iltatreenejä omille valmennettavilleni kaikkina iltoina. Urheilukouluryhmien harjoitussuunnitelmien tekeminen keväälle vei sekin tällä viikolla aikaa useampanakin päivänä. Kaikkiin treeneihin sainkin sisältöpohjat mietittyä uuden Katajan linjan mukaisesti. Tuosta Katajan linjasta lisäinfoa tulee lähiaikoina. Yleisurheilulisenssejäkin hommailtiin niille kevään ryhmään tuleville joilla sitä ei vielä ole ollut. Urheilukoulujuttuja suunniteltiin muutenkin, mm. vanhempien ja urheilukoululaisten infoja.

Tällä viikolla alkoi myös talven kilpailujen suunnitteleminen. Infoa kisoista laitettiin nettiin ja ensi viikolla kisoista informoidaan taas lisää. Kisojen suhteen on myös tehty muita valmistelujuttuja. Esimerkiksi lähetyspistoolin panokset ovat sellaisia joiden määrä pitää muistaa tarkistaa aina etukäteen. Nytkin panokset olivat sen verran vähissä että niitä tilailtiin lisää riittävän paljon kerralla. Kisojen suhteen myös ensimmäiset toimitsijasuunnitelmat ja aikataulupohjat sain tehtyä. Ja myös muutamia toimitsijarekrytointeja tehtiin jo.

Tässäpä tämän viikon suurimmat työhommat, ensi viikolla taas jatketaan.

Mikä ihmeen blogikirja?

Blogikirja on laivoilla pidettävä päiväkirja. Blogikirjan alkuperäinen tarkoitus oli kirjata tasaisin aikavälein laivan nopeus, josta voitiin päätellä kuljettu matka. Tätä tietoa tarvitaan laivan sijainnin määrittämiseen navigoitaessa. Blogikirjaan merkitään myös kaikki laivalla olijat.

Nykyään Blogikirja sisältää monentyypistä informaatiota laivan tai jopa sukellusveneen kulusta, olosuhteista ja tapahtumista. Tämä blogikirja avaa seuran toimintaa pintaa syvemmältä.