Ajankohtaista

Motonet kuukausikisan maantiejuoksun tulokset

29. juoksijaa kaikkiaan Motonet kuukausikisan maantiejuoksussa.

Viikkotiedotteet 16 ja 17 (16.-29.4.2019)

Viikkotiedotteessa mm. ennakkotietoa kesän urheilukouluryhmiin ilmoittautumisista, tietoa maantiejuoksuista, Joensuu Runista ja Areenan vuoropoikkeuksista.

Motonet kuukausikisa huomenna!

Motonet kuukausikisa on huomenna klo 17.30 juostava maantiejuoksu jonka lähtöpaikkana on Linnunlahden raviradan varikolle vievän tien risteys! Reitti juostaan lähtöpaikalta Linnulahden päiväkodille ja takaisin kevyenliikenteen väylää pitkin.

Kolmion kirmauksen testijuoksu siirtyy!

Kolmion kirmauksen seuraava testijuoksu oli suunniteltu tulevalle lauantaille 12.4. mutta se siirtyy juostavaksi maantielle tiistaina 16.4. klo 17.30 Motonet kuukausikisojen maantiejuoksun yhteyteen.

Viikkotiedote 15 (8.-15.4.2019)

Viikkotiedotteessa tietoa mm. kesälomien suunnittelusta, seuraavista kisoista, Joensuu Runista, Areenan harjoitusvuoroista, YAG kisoista ja lisenssin maksamisesta

Joensuu sai Kalevan Kisat 2022

Suomen Urheiluliiton liittovaltuusto myönsi lauantain kokouksessaan vuoden 2022 Kalevan Kisat Joensuulle ja Joensuun Katajalle.

Kuukausitiedote huhtikuu 2019

Kuukausitiedotteessa kesälomasuunnitelmista, tulevista kilpailuista, Joensuu Runista, harjoitusvuoroista, Areenan kiinnioloista, kesän YAG kisoista, lisenssien ostamisesta, lasten ja nuorten ohjaajaksi hakemisesta, toimiston asioista.

Viikkotiedote 14 (1.4.-8.4.2019)

Viikkotiedotteessa tietoa mm. kesän kisoista ennakkoinfoa, kesälomien suunnittelusta, Areenan harjoitusvuorojen poikkeuksista ja lisenssin maksamisesta.

MJIG paketoi hallikauden

Talvikauden päätöskisassa nähtiin onnistumisia niin radalla kuin kenttälajeissakin.

MJIG tulokset

Mehtimäki Junior Indoor Games päätti tänään hallikisakauden. Kisoissa nähtiin todella paljon omia ennätyksiä.

Viikkotiedote 13 (25.3.-4.4.2019)

Viikkotiedotteessa tietoa mm. seura-asuista, kesän kisoista ennakkoinfoa, maaliskuun lopun Mehtimäki Junior Indoor Games kilpailuista, Areenan harjoitusvuorojen poikkeuksista ja lisenssin maksamisesta.

Nonamen seura-asutilaus 23.3. mennessä

Jos haluat Nonamen uudet seura-asut kesäksi, tee tilaus 23.3. mennessä. Nyt tilatut asut tulevat toukokuussa.

Viikkotiedote 12 (18.-25.3.2019)

Viikkotiedotteessa tietoa mm. seura-asuista, Mehtimäki Junior Indoor Gameseista ja kesän kisoista ennakkoinfoa. Lisäksi onnittelut Joni Karviselle keihäänheiton Suomen talvimestaruudesta!

Kolmion Kirmaus 9.3.2019 - TULOKSET

Lauantaina juostiin myös Kolmion kirmaus. Tässä tulokset.

Kataja menestynein itäsuomalaisseura Tampere Junior Indoor Gamesissa

Takanen ja Nyyssönen ykkössijoilla; lisäksi useita kymmenen joukkoon sijoittumisia ja runsaasti ennätyksiä TJIG-kotiintuomisina.

Viikkotiedote 11 (11.-18.3.2019)

Hiihtolomaviikon lopussa olleissa Euroopan suurimmissa nuorten hallikilpailuissa TJIG:ssä Tampereella Katajalaisista lajivoittoihin Siiri Nyyssönen (T15 3-loikka) ja Toivo Takanen (P10 60m), mitaleille ylsi lisäksi Noora Hukka hopealle (T10 1000m). Onnittelut heille ja muillekin kisoissa hyvin sijoittuneille sekä oman ennätyksen tehneille!

Kuukausitiedote maaliskuu 2019

Kuukausitiedotteessa seura-asuista, hallikilpailuista, Kolmion kirmauksesta, junioreiden juoksukoulusta, harjoitusvuoroista, lisenssien ostamisesta, toimiston asioista.

Hertta, Marika ja Eeki ottelumitaleille

Katajan moniottelijat saalistivat kolme mitalia viikonloppuna Helsingissä kisatuissa Sm-moniotteluissa.

Synttärisankari - Kalle Salminen 23v

Kalle täytti jo aikapäiviä sitten vuosia. Sen verran on tapahtumia ollut Katajan järjestettävänä, että haastattelut ovat olleet tauolla. Nyt sitten kiritään niitä kiinni.

Viikkotiedote 9 (25.2.-4.3.2019)

Viikkotiedotteessa SM-halleista, harjoitusvuoroista, seura-asuista, lisenssin maksamisesta ja Areenan aukioloista.