Ajankohtaista

Mehtimäki Junior Indoor Games päättää hallikauden.

Sunnuntaina 26.3. kilpaillaan Joensuu Areenassa Mehtimäki Junior Indoor Games. Kyseessä on Katajan viimeinen hallikilpailu keväällä 2017. Kilpailuja käydään suunnilleen välillä 10.00-14.00.

Synttärisankari - Yrjö Pesonen 53v

Monestikohan sitä on mietitty Yrjön täyttäessä vuosia, että kauanko se vielä jaksaa? Varmasti monesti. Eikä virta ja into, eikä varsinkaan suorituskyky näytä osoittavan minkäänlaisia laantumisen merkkejä. Haastattelussa siis maratonlegenda Yrjö Pesonen!

VIIKKOTIEDOTE - VKO 12

Viikkotiedotteessa tulevan sunnuntain Mehtimäki Junior Indoor Gamesista, alkavasta juoksukoulusta ja totuttuun tapaan myös vuoroista.

Motonet-kuukausikisojen tulokset 14.3.2017

Eilisten Motonet-kuukausikisojen tulokset. Sen verran reippaasti oli osallistujia, ettei tulosten puhtaaksikirjoittaminen mennytkään ihan yhdessä illassa. Täältä kuitenkin löytyvät niin Liikkari-ikäisten kuin vanhempienkin tulokset.

VIIKKOTIEDOTE - VKO 11

Viikkotiedotteessa asiaa tiistain Motonet-kuukausikisoista ja viikon vuoroista.

Neljä mitalia sunnuntaina TJIG:stä

Katajan urheilijoiden hienot suoritukset jatkuivat myös TJIG:n päätöspäivänä. Aada Kokko, Anton Kettunen, Santeri Kekarainen ja Topias Mustonen ylsivät lajeissaan mitaleille.

TJIG:ssä kahden mitalin lauantai

Matias Ahtisen hopea 14-vuotiaiden 300 metrin aidoista ja 11-vuotiaiden poikien pronssi 4x60 metrin aitaviestistä olivat lauantain parhaita Katajalaissuorituksia Tampere Junior Indoor Gameseissa.

Katajasta 15 urheilijaa Tampere Junior Indoor Gamesiin

Joensuun Katajan väreissä nähdään 15 urheilijaa Tampere Junior Indoor Games-tapahtumassa tänä viikonloppuna. Lajisuorituksia on Katajan nimiin kirjaantumassa 49. Lisäksi Joensuun Kataja osallistuu viiteen viestijuoksuun.

Heidi, Lassi ja Arttu maailmalla

Eräs legendaarinen ex-valmentaja soittelee tasaisin väliajoin toimistolle kuulumisia kysellen. Puhelu alkaa yleensä seuraavin sanoin: "No niin, mitenkäs Lassi? Onko päässyt heittämään?". Tänä vuonna lause on jatkunut sanoilla "Entäs sitten se Heidi? Niin ja se Vattulainen?". Asianomaiset tietävät kenestä on kyse, mutta kerrotaanpa tähän Lassin, Heidin ja Artun kuulumiset.

VIIKKOTIEDOTE - VKO 10 (HIIHTOLOMA)

Viikkotiedotteessa tämän viikon vuoroista, Tampere Junior Indoor Gamesista, seuraavista kuukausikisoista ja vähän seura-asuista.

Hertta Heikkiselle Sm-hopeaa hallimoniotteluista.

Naisten 5-ottelu käytiin tänään sunnuntaina Tampereella. Hertta Heikkiselle tuli saaliiksi hopeaa, mutta kultakaan ei ollut kaukana.

Hertta Heikkinen sunnuntaina moniotteluiden halli-SM-kisoissa

Tampereella kisataan moniotteluiden hallimestaruuksista. Sunnuntaina naisten kisaan yhtenä ennakkosuosikkina starttaa Katajan Hertta Heikkinen.

KUUKAUSITIEDOTE - MAALISKUU

Aloitamme viikko- ja kuukausitiedotteiden julkaisemisen. Viikkotiedotteet julkaistaan pääsääntöisesti jokaisen viikon maanantaina ja kuukausitiedotteet jokaisen kuukauden ensimmäisenä arkipäivänä. Niistä löydät ajanjakson kannalta tärkeimmät tiedotettavat asiat. Kuukausitiedotteessa kerrotaan kuukauden suuret linjat. Tarkennuksia tulee aina viikkotiedotteiden muodossa.

VIIKKOTIEDOTE – VKO 9

Aloitamme viikko- ja kuukausitiedotteiden julkaisemisen. Viikkotiedotteet julkaistaan pääsääntöisesti jokaisen viikon maanantaina ja kuukausitiedotteet jokaisen kuukauden ensimmäisenä arkipäivänä. Niistä löydät ajanjakson kannalta tärkeimmät tiedotettavat asiat.

Mika Kotiranta juoksi myös pronssille

Nuorten Sm-hallien viimeinenkin päivä toi pronssisen mitalin. Tällä kertaa Mika Kotirannan toimesta.

Topi Manninen juoksi pronssille!

Turussa käydään junioreiden SM-halikilpailija. Päivän parasti antia tarjosi Topi Manninen.

Nuorten SM-hallit viikonloppuna Turussa.

Viikonloppuna kamppaillaan hallimestaruuksista Turussa. Musta pakettiauto täynnä nuoria juoksijoita suuntaa kohti Kirnunakin tunnettua Kupittaan hallia. Keitä valmennuspäällikkö vie mukanaan ja millaisin odotuksin?

Synttärisankari - Topi Manninen 19v

Jälleen uusi nimi edustusurheilijoiden listalla. Kestopuolen menijöistä tänään esitellään 19-vuotias Topi Manninen.

Katrille hopeaa ja Hertalle yllätyspronssia!

Viikonlopun SM-hallien mitalisaldo nousi Katajan pienestä joukkueesta huolimatta yllättävän suureksi, kun arvometallia pääsivät puremaan Katri Hirvonen, Hertta Heikkinen sekä junioreissa Ville Kamppuri.

Synttärisankari - Eeki Kokkonen 17v

Viime vuonna 17-vuotiaiden 10-ottelun SM-kultaa voittanut Eeki Kokkonen vaihtoi täksi kaudeksi seuraa Lieksan Urheilijoista Joensuun Katajaan. Miten on alkuvuosi kulkenut?