Ajankohtaista

Kuopion tuomisina runsaasti menestystä ja onnistumisia

Tähtihetket juoksuradalla laajalla skaalalla: 60-metrisistä 300 metrin happotaisteluiden kautta tonnivitoselle saakka!

Viikkotiedote 4 (20.-27.1.2020)

Tiedotteessa tulevista kisoista, kilpailuihin ilmoittautumisesta, lisenssien ostamisesta, harjoitusvuoroista ja niiden poikkeuksista sekä toimiston väen poissaolosta.

Pm-hallien toisena päivänä 73 mitalia

Kasperi Vehmaa toisen päivän nimi, Katajalle hulppea mitalisaalis.

Toisen päivän tulokset

Toisen kisapäivän tuloksetkin ovat nyt luettavissa.

Pm-hallien ensimmäinen päivä Katajalaisittain

Ensimmäisen piirinmestaruuskisapäivän joensuulaiskoonti.

Avauspäivän tulokset

Avoimien pm-hallien ensimmäisenä päivän tulokset on nyt julkaistu.

Piirinmestaruushallit käyntiin huomenna

Viikonloppuna mukana 364 urheilijaa 1111 lajisuorituksen merkeissä.

Pm-hallien aikataulu ja kilpailuohjeet

Viikonlopun pm-halleihin on ilmoittautunut 364 urheilijaa ja heille lajiosanottoja 1111. Kilpailujen aikataulu ja kilpailuohjeet on nyt julkaistu.

Viikkotiedote 3 (13.-20.1.2020)

Tiedotteessa tulevista kisoista, kilpailuihin ilmoittautumisesta, lisenssien ostamisesta, harjoitusvuoroista ja niiden poikkeuksista.

Vuoden ensimmäiset Motonet kuukausikisat kisailtu

Vuoden 2020 ensimmäiset Motonet kuukausikisat kisattiin tänään. Vuoden avauskisan lajeina oli aitajuoksua, 800 metriä, korkeushyppyä sekä pituushyppyä.

Viikkotiedote 2 (6.1.-13.1.2020)

Tiedotteessa tulevista kisoista, harjoitusvuoroista ja niiden poikkeuksista, yhteistreenipäivästä, kevään ryhmistä, kilpailuihin ilmoittautumisesta ja lisenssien ostamisesta.

Kuukausitiedote tammikuu 2020

Tiedotteessa toimitsijatarpeesta, tulevista kilpailuista ja niihin ilmoittautumisohjeet, lisenssien ostamisesta, kevään ryhmistä, harjoitusvuorot ja niiden poikkeukset ja yhteistreenipäivästä.

Viikkotiedote 1 (30.12.2019-6.1.2020)

Tiedotteessa joulutauosta, kevään ryhmistä, harjoitusvuoroista ja niiden poikkeuksista, kilpailut ja niihin ilmoittautumiset, lisenssien ostamisesta ja toimiston kiinniolosta.

Kuukausikisojen tulokset

Vuoden 2019 viimeiset Motonet-kuukausikisat kisattiin tänään Areenassa. Lajeina oli 1000 metrin juoksut sekä pienemmillä kolmiloikkaa ja isommilla korkeutta.

Viikkotiedote 51 (16.-23.12.2019)

Tiedotteessa kuukausikisasta, joulutauosta, kevään ryhmistä, ota kaveri mukaan treeneihin viikosta, harjoitusvuoroista ja niiden poikkeuksista, kilpailut ja niihin ilmoittautumiset, lisenssien ostamisesta ja toimiston kiinniolosta.

Viikkotiedote 50 (9.-16.12.2019)

Tiedotteessa kevään ryhmistä, ota kaveri mukaan treeneihin viikoista, lajiklinikasta, harjoitusvuoroista ja niiden poikkeuksista sekä väistötiloista, tulevia kilpailuja, kilpailut ja niihin ilmoittautumiset ja lisenssien ostamisesta.

Kuukausitiedote joulukuu 2019 ja viikkotiedote 49 (2.-9.12.2019)

Tiedotteessa ota kaveri mukaan treeneihin viikoista, kevään ryhmistä ja niihin ilmoittautumisesta, seura-asujen noudosta, tulevista kilpailuista, harjoitusvuorojen poikkeuksista, junioreiden lajiklinikkapäivästä, yhteislähtöpäivästä ja lisenssien ostamisesta.

Viikkotiedote 48 (25.11.-2.12.2019)

Tiedotteessa seura-asuista, harjoitusvuoroista ja niiden poikkeuksista sekä väistötiloista, Lumilyhty (Kataja) -arpojen myynnistä ja palauttamisesta, kilpailut ja niihin ilmoittautumiset.

Loskahallien tulokset

Loskahallit keräsivät yli 100 osallistujaa ja omia ennätyksiä nähtiin jälleen roppakaupalla.

Lassi Etelätalo vuoden urheilija

Vuoden 2019 kauden päätöstilaisuudessa palkittiin menestyneitä urheilijoita, valmentajia ja seuratoimijoita.