Ajankohtaista

Viikkotiedote 27 (29.6.-6.7.2020)

Tiedotteessa tulospoimintoja viime viikon kisoista, kesän ryhmistä, Areenan harjoitusvuoroista, tulevista kilpailuista ja niihin ilmoittautumisohjeita, lisenssiasiaa, someasiaa ja toimiston kuulumiset.

Viikkotiedote 26 (22.-29.6.2020)

Tiedotteessa tulospoimintoja viime viikon kisoista, Areenan harjoitusvuoroista, tulevista kilpailuista ja niihin ilmoittautumisohjeita, lisenssiasiaa, someasiaa ja toimiston kuulumiset.

Hämäläinen jatkoi ennätysvauhdissa Saarijärvellä

Viikkotiedote 25 (15.-22.6.2020)

Tiedotteessa tulospoimintoja viime viikon kisoista, harjoitusryhmistä, Areenan harjoitusvuoroista, tulevat kilpailut, lisenssiasiaa, maratonkoulusta, someasiaa ja toimiston kuulumiset.

Viikkotiedote 24 (8.-15.6.2020)

Tiedotteessa tuloksia kesän ensimmäisistä kisoista, harjoitusryhmistä ja niihin ilmoittautumisesta, Areenan harjoitusvuoroista, tulevat kilpailut, maratonkoulusta, Ana-Sportin tuotealennuksista, someasiaa ja toimiston kuulumiset.

Kesä käyntiin ja jäähyväiset kentälle Keskuskenttä Memorialissa

3000 metrin juoksu kilpailuiden parasta antia

Viikkotiedote 23 (1.-8.6.2020)

Tiedotteessa seura-asuista, kesän harjoitusryhmistä ja niihin ilmoittautumisesta, keskuskentän sekä Areenan harjoitusvuoroista, tulevat kilpailut, maratonkoulusta, Ana-Sportin tuotealennuksista, someasiaa ja toimiston kuulumiset.

Kesän treenikausi alkaa

Infoa kesän treenikauden aloituksesta

Viikkotiedote 22 (25.5.-1.6.2020)

Tiedotteessa seura-asuista, Katajan liikuntabingosta, kesän harjoitusryhmistä ja niihin ilmoittautumisesta, keskuskentän harjoitusvuoroista, maratonkoulusta, somen harjoitusvinkeistä sekä suoritushaasteista, Ana-Sportin tuotealennuksista, someasiaa ja tulevat kilpailut.

Viikkotiedote 21 (18.-25.5.2020)

Tiedotteessa seura-asuista, kesän harjoitusryhmistä ja niihin ilmoittautumisesta, keskuskentän harjoitusvuoroista, Katajan liikuntabingosta, somen harjoitusvinkeistä sekä suoritushaasteista, harjoitusvuorojen peruutuksista, Ana-Sportin tuotealennuksista, Joensuu Runin uusi päivämäärä, someasiaa ja tulevat kilpailut.

Viikkotiedote 20 (12.-18.5.2020)

Tiedotteessa toukokuun etä-/pienryhmistä, keskuskentän harjoitusvuoroista, kesän harjoitusryhmistä ja niihin ilmoittautumisesta, Katajan uudesta maskotista, Katajan liikuntabingosta, somen harjoitusvinkeistä sekä suoritushaasteista, harjoitusvuorojen peruutuksista, Ana-Sportin tuotealennuksista, Joensuu Runin uusi päivämäärä, someasiaa ja tulevat kilpailut.

Viikkotiedote 19 (4.-11.5.2020)

Tiedotteessa Katajan uudesta maskotista, Katajan liikuntabingosta, toukokuun etä-/pienryhmä harjoituksista, somen harjoitusvinkeistä sekä suoritushaasteista, harjoitusvuorojen peruutuksista, Ana-Sportin tuotealennuksista, Joensuu Runin uusi päivämäärä, someasiaa ja tulevat kilpailut.

Viikkotiedote 18 (27.4.-4.52020)

Tiedotteessa Katajan uudesta maskotista, ryhmäharjoitusten tauosta ja omatoimiharjoittelusta, kesäkauden harjoituksista, somen harjoitusvinkeistä sekä suoritushaasteista, harjoitusvuorojen peruutuksista, Ana-Sportin tuotealennuksista, Joensuu Runin uusi päivämäärä, someasiaa ja tulevat kilpailut.

Viikkotiedote 17 (20.-27.4.2020)

Tiedotteessa ryhmäharjoitusten tauosta ja omatoimiharjoittelusta, kesäkauden harjoituksista, somen harjoitusvinkeistä sekä suoritushaasteista, harjoitusvuorojen peruutuksista, Ana-Sportin tuotealennuksista, Joensuu Run, someasiaa ja tulevat kilpailut.

Viikkotiedote 16 (14.-20.4.2020)

Tiedotteessa ryhmäharjoitusten tauosta ja omatoimiharjoittelusta, somen harjoitusvinkeistä sekä suoritushaasteista, harjoitusvuorojen peruutuksista, Ana-Sportin tuotealennuksista, Joensuu Run, someasiaa ja tulevat kilpailut.

Viikkotiedote 15 (6.-13.4.2020)

Tiedotteessa ryhmäharjoitusten tauosta ja omatoimiharjoittelusta, harjoitusvuorojen peruutuksista, Ana-Sportin tuotealennuksista, Joensuu Run, someasiaa ja tulevat kilpailut.

Viikkotiedote 14 (30.3.-6.4.2020)

Tiedotteessa ryhmäharjoitusten tauosta ja omatoimiharjoittelusta, harjoitusvuorojen peruutuksista, Joensuu Run, someasiaa ja tulevat kilpailut.

Viikkotiedote 13 (23.-30.3.2020)

Tiedotteessa seura-asutilauksesta, ryhmäharjoitusten tauosta ja omatoimiharjoittelusta, harjoitusvuorojen peruutuksista, Joensuu Run, someasiaa ja tulevat kilpailut.

Viikkotiedote 12 (16.-23.3.2020)

Tiedotteessa liikkareiden kevään toisesta jaksosta, harjoitusvuorot ja niiden poikkeukset, lisäharjoituksia junioreille, toimitsijakoulutus, Joensuu Run, someasiaa ja tulevat kilpailut.

Tiedote 13.3. klo 12.50 Kataja yleisurheilun nuorisoryhmien valmennustoiminta keskeytetään