Ajankohtaista

Piirinmestaruusmoniottelut Outokummussa 5.-6.7.

9-15-vuotiaiden piirinmestaruusmoniottelut sekä 17-19-vuotiaiden ja aikuisten aluemestaruusmoniottelut kisataan Outokummussa 5.-6.7.

Seuracupissa loistovenymistä

Katajan joukkue keräsi Seuracupin ensimmäisessä osassa upeat 13449 ja on vahvasti taistelemassa finaalipaikasta.

VIIKKOTIEDOTE - VKO 25-26

Viikkotiedotteessa joukkue Seuracupiin, vähän muita kilpailuita, karnevaaleja, ryhmien laskutusasiaa ja lisäksi toimiston loma-ajoista asiaa.

Synttärisankari - Anssi Liimatta 31v.

Kun puhutaan keihäänheitosta Joensuussa, tulee väkisinkin vastaan perhe Liimatta. Tällä kertaa synttärihaastattelussa myös vahvasti seuran taustajoukoissa seisova Anssi Liimatta.

Viikon tapahtumien tuloksia

Tuloskoonnissa löytyy juttua LähiTapiolan RiemuOlympialaisista, Youth Athletic Gamesista, Lahden Eliittikisoista sekä vähän muistakin kisoista.

VIIKKOTIEDOTE - VKO 24

Viikkotiedotteessa alustavat joukkueet pm-viesteihin ja Seuracupiin, asiaa lajikarnevaaleista sekä Tomin lihashuoltotunneista.

Katajan väkeä Lahdessa

Tänään Lahdessa tapahtuu. Illalla kilpaillaan kesän ensimmäiset Eliittikisat ja päivän mittaan käynnistyy myös kolmipäiväinen Youth Athletic Games. Myös Joensuun Kataja on tapahtumissa edustettuna.

VIIKKOTIEDOTE - VKO 23

Viikkotiedotteessa asiaa urheilukouluista, kilpailuista, lajikarnevaaleista, LähiTapiolan RiemuOlympialaisista ja Tomin lihashuoltotunneista.

Katsaus kevätkauteen

Kevätkausi on takana. Toiminnanjohtaja luo jonkinlaisen katsauksen kevätkauteen omasta näkökulmastaan.

Kuukausitiedote - Kesäkuu

Kuukausitiedotteessa kilpailuista, harjoitusvuoroista, tulevista tapahtumista, liikkuvuus- ja lihaskuntoharjoituksesta ja toimiston aukioloista.

VIIKKOTIEDOTE - VKO 22

Viikkotiedotteessa asiaa urheilukouluista, kesän ryhmistä, lajikarnevaaleista ja leirien korvauksista.

PKO Gamesien toisen päivän tulokset

Toisenakin kisapäivänä syntyi runsaasti omia ennätyksiä. 17-vuotiaiden A-luokan tuloksia Katajalaisista tekivät 2000 metrin esteissä Samuel Auvinen ja Markus Kasanen sekä keihäässä Lumi Kärkkäinen.

Avauspäivän tulokset

PKO Gamesien avauspäivän kovimpia tuloksia olivat Teemu Poikolaisen 51,27 metrin kiekkokaari ja Hertta Heikkisen tulos 12,31 sekä 100 metrillä että kuulassa. Lisäksi useat nuoret rikkoivat Sm-kisarajoja.

PKO-Games kilpaillaan viikonloppuna

Viikonloppuna avautuu Katajan ulkoratakausi, sillä Keskuskentällä kilpaillaan PKO-Games. Kenttä kerää kasaan lähes 200 urheilijaa liki kolmestakymmenestä seurasta, unohtamatta noin kuuttakymmentä toimitsijaa, jotka pitävät paketin kasassa.

VIIKKOTIEDOTE - VKO 21

Viikkotiedotteessa asiaa PKO-Gamesista, kesän ryhmiin ilmoittautumisesta, YAG:sta sekä seura-asuista tilannepäivitystä.

Seuraottelusta kakkossija

Kataja oli tänään Savonlinnassa kisatussa seuraottelun toinen. 14-15-vuotiaiden Sm-kisarajoja rikkoivat Veera Kontkanen, Miro Tanninen, Sakari Vallius, Aada Kokko ja Oona Majoinen.

Katajalle pm-maastoista neljä henkilökohtaista mestaruutta ja kolme joukkuekultaa

Liperissä Honkalammen kuntoradalla käytiin osallistujamäärältään erinomaiset pm-maastot tiistai-iltana. Lähes kaikissa sarjoissa oli mukavasti osanottajia myös Katajasta.

VIIKKOTIEDOTE – VKO 20

Viikkotiedotteessa asiaa viikon harjoitusvuoroista, kevätkauden päättymisestä, kesän ryhmiin ilmoittautumisesta, tulevista kisoista mukaan lukien seuraottelusta. Myös seura-asuista tilannepäivitystä.

VIIKKOTIEDOTE - VKO 19

Viikkotiedotteessa asiaa harjoitusvuoroista, kesän ryhmien ilmoittautumisesta, tulevista kisoista ja Joensuu Runista.

”Helppo juosta, kun ei ole ennakkosuosikki” eli Joensuun Kataja Sm-maastoissa.

Sm-maastojuoksut käytiin verrattain viileässä, mutta aurinkoisessa kelissä Vierumäen Urheiluopistolla. Katajan joukkue lähti nälkäisellä joukkueella tavoittelemaan kovia sijoituksia ja suorituksia.