Ajankohtaista

Nuorten SM-hallit viikonloppuna Turussa.

Viikonloppuna kamppaillaan hallimestaruuksista Turussa. Musta pakettiauto täynnä nuoria juoksijoita suuntaa kohti Kirnunakin tunnettua Kupittaan hallia. Keitä valmennuspäällikkö vie mukanaan ja millaisin odotuksin?

Synttärisankari - Topi Manninen 19v

Jälleen uusi nimi edustusurheilijoiden listalla. Kestopuolen menijöistä tänään esitellään 19-vuotias Topi Manninen.

Katrille hopeaa ja Hertalle yllätyspronssia!

Viikonlopun SM-hallien mitalisaldo nousi Katajan pienestä joukkueesta huolimatta yllättävän suureksi, kun arvometallia pääsivät puremaan Katri Hirvonen, Hertta Heikkinen sekä junioreissa Ville Kamppuri.

Synttärisankari - Eeki Kokkonen 17v

Viime vuonna 17-vuotiaiden 10-ottelun SM-kultaa voittanut Eeki Kokkonen vaihtoi täksi kaudeksi seuraa Lieksan Urheilijoista Joensuun Katajaan. Miten on alkuvuosi kulkenut?

Viikonloppuna kisataan SM-halleissa

Tänä viikonloppuna käynnistyy kolme viikonloppua käsittävä SM-hallikisojen rykelmä. Ensimmäisenä viikonloppuna kisaillaan aikuisten SM-halleissa Jyväskylässä sekä pitkien heittojen talvimestaruuskisoissa Porissa, Tampereella ja Kaustisilla. Katajan edustusta on lähdössä Poriin, Tampereelle ja Jyväskylään.

Synttärisankari - Silja Kauppinen 23v

Suunnistuksen parissa pääasiassa työstävä juoksija Silja Kauppinen täyttää tänään vuosia. Mitkä ovat suunnitelmat urheilun suhteen tällä hetkellä?

Motonet-kuukausikisojen tulokset 7.2.2017

Tiistaina käytyjen kuukausikisojen tulokset.

Viikonlopun 4.-5.2. tuloskoontia

Viikonlopun aikana kisailtiin katajalisittain ympäri Suomea. Kisapaikkoina ainakin Jyväskylä, Savonlinna, Helsinki ja Turku.

Helmikuun Motonet-kuukausikisat tiistaina 7.2.

Helmikuun Motonet-kuukausikisat kilpaillaan ensi viikon tiistaina 7.2.2017. Lajeina tällä kertaa seiväs, kuula, 60m ja pitkä matka. Toivomme, että myös Joensuun Katajan urheilijat ilmoittautuisivat Kilpailukalenteri.fi:n kautta.

Tuloskoontia viime viikonlopulta

Kuopiossa kilpailtiin avoimissa Pohjois-Savon pm-halleissa. Siellä oli mukana koko joukko Katajan urheilijoita. Monen osalta saatiin myös ennätyksiä aikaiseksi.

Synttärisankari - Markus Kasanen 17v

Toinen uusi edustusurheilijastatukselle noussut urheilija on myös hiihtoa juoksun rinnalla pitävä Markus Kasanen. Millaiset on nuorukaisen mietteet?

Kuvia ja videoita pm-halleista

Jari Simanaisen kuvaamat videokoosteet ja Sanna Neuvosen ottamat kuvat molemmilta kisapäiviltä ovat nyt katseltavissa.

Toisen päivän tulokset

Avoimien pm-hallien toisen päivän parhaita tuloksia olivat mm. Katajan Hertta Heikkisen 200 metrin 25,14 ja Kuopion Reippaan Eveliina Rouvalin kuulakaari 14,15.

Avauspäivän tulokset

Pm-hallien avauspäivän päähuomio keskittyi 60 metrin pikamatkoille mutta myös muilla suorituspaikoilla tehtailtiin ennätyksiä roppakaupalla.

Synttärisankari - Jari Räsänen 30v

Keskimatkuri Jari Räsänen jo ilmoitti, että aktiivinen kilpaura on ohi, mutta pistetään nyt haastattelu vielä ilmoille. Varsinkin kun pyöreitä vuosia tulee täyteen.

Motonet-kuukausikisojen tulokset 11.1.2017

Vuoden ensimmäiset Motonet-kuukausikisat on pidetty. Myös uutta sähköasetta päästiin ensimmäistä kertaa testailemaan.

Pm-hallit 21.-22.1. Joensuu Areenassa

Paikallisesti isoin hallikisa eli pm-hallit järjestetään parin viikon kuluttua Joensuu Areenalla. Kaksipäiväiset kisat tuovat Areenaan jopa 300 urheilijaa.

Synttärisankari - Ilona Saastamoinen 20v.

19-vuotiaiden SM-kisoissa hienosti neljänneksi tonnivitosella juossut Ilona Saastamoinen täyttää 20 vuotta. Miten hiihto ja yleisurheilu tukevat toisiaan selviää tästä haastattelusta.

Synttärisankari - Simo-Pekka Fincke 35v

Maratonilla nousujohteisesti parempiin tuloksiin edennyt Simo-Pekka Fincke alitti viime vuonna ensimmäisen kerran 2.30. Mies kun täyttää vuosia jouluaattona, on synttärihaastattelu aina myöhässä. Tämä vuosi ei tee poikkeusta.

Kevään urheilukoulujen aloitus

Kevään yleisurheilukoulut alkavat seuraavasti.