Ajankohtaista

Kesän treenikausi alkaa

Infoa kesän treenikauden aloituksesta

Viikkotiedote 22 (25.5.-1.6.2020)

Tiedotteessa seura-asuista, Katajan liikuntabingosta, kesän harjoitusryhmistä ja niihin ilmoittautumisesta, keskuskentän harjoitusvuoroista, maratonkoulusta, somen harjoitusvinkeistä sekä suoritushaasteista, Ana-Sportin tuotealennuksista, someasiaa ja tulevat kilpailut.

Viikkotiedote 21 (18.-25.5.2020)

Tiedotteessa seura-asuista, kesän harjoitusryhmistä ja niihin ilmoittautumisesta, keskuskentän harjoitusvuoroista, Katajan liikuntabingosta, somen harjoitusvinkeistä sekä suoritushaasteista, harjoitusvuorojen peruutuksista, Ana-Sportin tuotealennuksista, Joensuu Runin uusi päivämäärä, someasiaa ja tulevat kilpailut.

Viikkotiedote 20 (12.-18.5.2020)

Tiedotteessa toukokuun etä-/pienryhmistä, keskuskentän harjoitusvuoroista, kesän harjoitusryhmistä ja niihin ilmoittautumisesta, Katajan uudesta maskotista, Katajan liikuntabingosta, somen harjoitusvinkeistä sekä suoritushaasteista, harjoitusvuorojen peruutuksista, Ana-Sportin tuotealennuksista, Joensuu Runin uusi päivämäärä, someasiaa ja tulevat kilpailut.

Viikkotiedote 19 (4.-11.5.2020)

Tiedotteessa Katajan uudesta maskotista, Katajan liikuntabingosta, toukokuun etä-/pienryhmä harjoituksista, somen harjoitusvinkeistä sekä suoritushaasteista, harjoitusvuorojen peruutuksista, Ana-Sportin tuotealennuksista, Joensuu Runin uusi päivämäärä, someasiaa ja tulevat kilpailut.

Viikkotiedote 18 (27.4.-4.52020)

Tiedotteessa Katajan uudesta maskotista, ryhmäharjoitusten tauosta ja omatoimiharjoittelusta, kesäkauden harjoituksista, somen harjoitusvinkeistä sekä suoritushaasteista, harjoitusvuorojen peruutuksista, Ana-Sportin tuotealennuksista, Joensuu Runin uusi päivämäärä, someasiaa ja tulevat kilpailut.

Viikkotiedote 17 (20.-27.4.2020)

Tiedotteessa ryhmäharjoitusten tauosta ja omatoimiharjoittelusta, kesäkauden harjoituksista, somen harjoitusvinkeistä sekä suoritushaasteista, harjoitusvuorojen peruutuksista, Ana-Sportin tuotealennuksista, Joensuu Run, someasiaa ja tulevat kilpailut.

Viikkotiedote 16 (14.-20.4.2020)

Tiedotteessa ryhmäharjoitusten tauosta ja omatoimiharjoittelusta, somen harjoitusvinkeistä sekä suoritushaasteista, harjoitusvuorojen peruutuksista, Ana-Sportin tuotealennuksista, Joensuu Run, someasiaa ja tulevat kilpailut.

Viikkotiedote 15 (6.-13.4.2020)

Tiedotteessa ryhmäharjoitusten tauosta ja omatoimiharjoittelusta, harjoitusvuorojen peruutuksista, Ana-Sportin tuotealennuksista, Joensuu Run, someasiaa ja tulevat kilpailut.

Viikkotiedote 14 (30.3.-6.4.2020)

Tiedotteessa ryhmäharjoitusten tauosta ja omatoimiharjoittelusta, harjoitusvuorojen peruutuksista, Joensuu Run, someasiaa ja tulevat kilpailut.

Viikkotiedote 13 (23.-30.3.2020)

Tiedotteessa seura-asutilauksesta, ryhmäharjoitusten tauosta ja omatoimiharjoittelusta, harjoitusvuorojen peruutuksista, Joensuu Run, someasiaa ja tulevat kilpailut.

Viikkotiedote 12 (16.-23.3.2020)

Tiedotteessa liikkareiden kevään toisesta jaksosta, harjoitusvuorot ja niiden poikkeukset, lisäharjoituksia junioreille, toimitsijakoulutus, Joensuu Run, someasiaa ja tulevat kilpailut.

Tiedote 13.3. klo 12.50 Kataja yleisurheilun nuorisoryhmien valmennustoiminta keskeytetään

Kevään seura-asutilaukset

Viikkotiedote 11 (9.-16.3.2020)

Tiedotteessa liikkareiden kevään toisesta jaksosta, harjoitusvuorot ja niiden poikkeukset, lisäharjoituksia junioreille, toimitsijakoulutusta, Joensuu Runin jäsenetu, someasiaa ja tulevat kilpailut.

T-pojat TJIG-mestareiksi!

Toivo Takanen ja Topias Mustonen ykkösiksi Tampere Junior Indoor Gamesissa.

Kuukausitiedote maaliskuu 2020 ja viikkotiedote 10 (2.-9.3.2020)

Tiedotteessa liikkareiden kevään toisesta jaksosta, harjoitusvuorot ja niiden poikkeukset, tulevista kilpailuista ja niihin ilmoittautumisohjeet, lisäharjoituksia junioreille, toimitsijakoulutusta, someasiaa ja kilpailulisenssin hankintaohjeet.

Lasten Motonet-kuukausikisoissa 40 metrisiä ja pituutta

Eilen vuorossa olivat alle 9-vuotiaiden lasten Motonet-kuukausikisat. Lajeina oli 40 metrin juoksu ja pituushyppy.

Toisenakin päivänä kultaa ja pronssia nuorten SM-halleista

Mika Kotiranta kulta- ja Rasmus Lehikoinen pronssimitalille Liikuntamyllyn jälkimmäisenä kilpailupäivänä

Viikkotiedote 9 (24.2.-2.3.2020)

Tiedotteessa tulevista kisoista, junioriryhmien lisäharjoituksista, harjoitusvuoroista ja niiden poikkeuksista, kilpailuihin ilmoittautumisesta, toimitsijakoulutuksesta, someasioista ja lisenssien ostamisesta.