Ajankohtaista

VIIKKOTIEDOTE 33 (14.8.-20.8.2018)

Viikkotiedotteessa kilpailuista, harjoitusvuoroista ja -ryhmistä, Seuracup-finaalista ja toimiston asioista.

Rasmus Lehikoiselle Sm-pronssia 300 metriltä

SM-kisojen viimeinen päivä antoi lopulta sen mitalin ja pari läheltä piti -tilannetta. Joka tapauksessa hienoja suorituksia jälleen niin Espoosta kuin Saarijärveltä.

14-17-vuotiaiden SM-kisojen toinen päivä toi ennätyksiä ja pari pistesijaa

SM-kisat jatkuivat Saarijärvellä ja Espoossa. Hienoja ennätyksiä ja pistesijoja tuli kummaltakin suunnalta.

Santtu ennätykseensä ja Sm-neloseksi

Päivän kovin oli 17-vuotias Santtu Räsänen, joka pitkän, jopa vuosia kestäneen vammajakson jälkeen, hyppäsi yli neljä metriä ja otti seipään nelossijan. Voittaja hyppäsi 465, Santun tulos oli 415.

Viikonloppuna nuorimmat juniorit kilpailevat Sm-kisoissa

Viikonloppu tarjoaa EM-kisojen lisäksi muutakin yleisurheilua. Sm-kisoissa 16-17-vuotiaat kisaavat Espoon Leppävaaran stadionilla ja 14-15-vuotiaat Saarijärvellä, Kusiaismäen kentällä. Lisäksi Gävlessä kilpaillaan nuorten Pohjoismaiden mestaruuksista.

Liikuntaleikkikoulujen kolmosjaksolle voi vielä ilmoittautua!

Elo-syyskuun liikkariryhmiin voi vielä ilmoittautua! 3-6-vuotiaiden yleisurheilulliset leikkikoulut jatkuvat vielä viikkojen 33-37 ajan.

Synttärisankari - Mika Kotiranta 18v.

Vattulaisen Artun jalanjälkiä kulkeva Mika Kotiranta täytti 18 vuotta. Viime sunnuntaina junioreiden SM-kisoista Mika toi pronssimitalin mukanaan. Saimme myös miehen haastattelun.

KUUKAUSITIEDOTE - ELOKUU

Kuukausitiedotteessa kilpailuista, harjoitusvuoroista, liikkareiden kolmosjaksosta, Syksyn ryhmiin ilmoittautumisesta, Seuracupin finaalista sekä toimiston asioista.

Seuracupin tulokset

Seuracupin toinen piirikisa kisattiin maanantai-iltana Joensuussa. Kataja sai kokoon reilut 26000 pistettä ja on vahvasti taistelemassa finaalipaikasta.

Laitilan päätöspäivänä Katajalle kolme Sm-mitalia

Laitilan 19-22-vuotiaiden Sm-kisoissa urheili neljä katajalaista, joista kolme ylsi mitaleille.

Laitilan SM-kisojen toisena päivänä Katajaan pistesijoja

Laitilan toinen päivä antoi odottaa paljon, mutta pituuspaikalla oli katajalaisilla haasteita. Radalta tuli kuitenkin koko joukko hyviä tuloksia.

LähiTapiolan RiemuOlympialaisissa paljon pieniä urheilijoita

Lauantain keskipäivä vietettiin Joensuun Keskuskentällä LähiTapiolan RiemuOlympialaisten merkeissä. Sade pysyi poissa ja koko tapahtuma liikuttiin ja leikittiin iloisessa auringonpaisteessa.

Jiri Karjalaiselle pronssia 22-vuotiaiden Sm-kisoista

Ensimmäinen päivä toi yhden mitalin 19-22-vuotiaiden SM-kisoista Laitilasta. Sen nappasi Jiri Karjalainen 1500 metrin juoksusta. Lisäksi kolme urheilijaa oli pisteillä.

Laitilassa kamppaillaan 19-22-vuotiaiden SM-mitaleista

Laitilan kuusiratainen kenttä toimii estradina 19-22-vuotiaiden Sm-kisoissa tänä viikonloppuna. Kisatapahtumat alkavat katajalaisittain puoli viiden maissa perjantaina.

VIIKKOTIEDOTE 31 (31.7.-6.8.2018)

Viikkotiedotteessa kilpailuista, Seuracupista, harjoitusvuoroista, LähiTapiolan Riemuolympialaisista , lihashuoltotunneista sekä toimiston asioista.

Synttärisankari - Samu Mikkonen 22v

Täksi vuodeksi Katajaan siirtynyt Samu Mikkonen täytti vuosia. Kausi on tarjonnut haasteita, mutta kuntoutumisprosessi on käynnissä.

Vahva meno jatkui myös pm-kisojen toisena päivänä

Toinen päivä Outokummussa kilpailtiin helteisessä, mutta tuulisessa säässä. Mitaleita sateli tänäkin päivänä.

Katajan urheilijoille 21 pm-kultaa ensimmäiseltä päivältä

Pm-huipentumassa kilvoitellaan 9-15-vuotiaiden piirinmestaruusmitaleista. Ensimmäinen päivä tarjosi monia piirinennätyksiä, varmasti myös monia omia ennätyksiä ja Katajaankin useita mitaleita.

Pm-huipentuma Outokummussa viikonloppuna

9-15-vuotiaiden pm-kilpailut käydään Outokummussa. Huipentuma kisaillaan kaksipäiväisenä ja Katajaltakin on lähdössä paljon porukkaa kilpailemaan mitaleista. Huipentumassa on osanottorajoitus vain neljään lajiin, josta syystä joku vahvakin laji saattaa jäädä joltain kisaamatta.

VIIKKOTIEDOTE 30 (24.7.-30.7.2018)

Viikkotiedotteessa kilpailuista, Seuracupista, harjoitusvuoroista, lihashuoltotunneista sekä toimiston asioista.