Ajankohtaista

Synttärisankari - Heli Liimatta 25v

Heli Liimatta on Katajan keihäänheittäjänä kilpaillut jo pitkään. Tällä hetkellä Heli asustaakin muualla, mutta missä?

Kesän urheilukouluihin ilmoittautuminen on auki!

Kesän vuorot ovat selvillä ja suurin osa ryhmistä jo avoinna ilmoittautumisille. Ryhmiä on tarjolla lähes jokaiselle 3-vuotiaista alkaen.

Synttärisankari - Arttu Simanainen 17v

Katajan nuorta kestävyysjuoksijakaartia edustaa miehen mittoihin hujahtanut Arttu Simanainen. Hallikausi jäi väliin, mihin suuntaan nyt ollaan menossa?

VIIKKOTIEDOTE - VKO 17

Viikkotiedotteessa asiaa harjoitusvuoroista, kesän ryhmien ilmoittautumisesta, tulevista kisoista ja Joensuu Runista.

Mika Kotiranta maantiejuoksun Sm-hopealle

Joensuun Katajan 17-vuotias Mika Kotiranta juoksi Espoon Sm-kisoissa hopealle. Myös muut Katajan urheilijat tekivät hyvät suoritukset.

Lauantaina kisataan maantiejuoksun Sm-mitaleista Espoossa.

Lauantaina klo 11 alkaa taistelu maantiejuoksun Suomenmestaruusmitaleista. Katajalta lähti pieni, mutta menestysnälkäinen joukko kohti Tapiolaa.

VIIKKOTIEDOTE – VKO 16

Viikkotiedotteessa vuoroista, talkootehtävistä ja kesän vuoroista.

Pm-maantiemitalit jaettiin Malmijuoksussa.

Maantiejuoksun piirinmestaruusmitaleista kilpailtiin totuttuun tapaan toisen pääsiäispäivän klassikossa, Malmijuoksussa. Kylmä keli ja reipas tuuli ei lisännyt kovien tulosten mahdollisuutta, mutta hyviä juoksuja nähtiin monilta Katajan urheilijoilta.

VIIKKOTIEDOTE - VKO 15

Viikkotiedotteessa vuoroista, kisoista, joissa Malmijuoksu näyttelee isoa osaa. Asiaa myös juoksukouluista ja seura-asuista.

KUUKAUSITIEDOTE - HUHTIKUU

Kuukausitiedotteessa asiaa kisoista, ilmoittautumisista, harjoitusvuoroista, seura-asuista ja muusta yleisestä.

Seura-asutilaus - Kevät 2017

Laitetaan seura-asujen tilaus auki. Aikaa tilausten tekoon on vajaa pari viikkoa eli 10.4. lähtee tilaukset eteenpäin. Tuotteiden pitäisi olla noudettavissa noin 50 vuorokaussa. Mallistossa voi olla hyvin pieniä eroavaisuuksia tällä hetkellä urheilijoilla oleviin malleihin verrattuna.

Synttärisankari - Hanna Siiskonen 18v

Jälleen saadaan uusia nimiä edustusurheilijalistalle. Pikajuoksija Hanna Siiskonen saavutti täysi-ikäisyyden rajapyykin ja tässä kuullaan hänen mietteitään.

Joensuu vetäytyy vuoden 2020 Kalevan kisojen hausta

Joensuun Kataja ry:n yleisurheilujaosto on päättänyt vetää hakemuksensa pois vuoden 2020 Kalevan kisojen hakuprosessista.

VIIKKOTIEDOTE - VKO 13

Viikkotiedotteessa vuoroista, seura-asuista ja juoksukoulusta.

MJIG:n tulokset

Mehtimäki Junior Indoor Gamesit tulokset ohessa.

Mehtimäki Junior Indoor Games päättää hallikauden.

Sunnuntaina 26.3. kilpaillaan Joensuu Areenassa Mehtimäki Junior Indoor Games. Kyseessä on Katajan viimeinen hallikilpailu keväällä 2017. Kilpailuja käydään suunnilleen välillä 10.00-14.00.

Synttärisankari - Yrjö Pesonen 53v

Monestikohan sitä on mietitty Yrjön täyttäessä vuosia, että kauanko se vielä jaksaa? Varmasti monesti. Eikä virta ja into, eikä varsinkaan suorituskyky näytä osoittavan minkäänlaisia laantumisen merkkejä. Haastattelussa siis maratonlegenda Yrjö Pesonen!

VIIKKOTIEDOTE - VKO 12

Viikkotiedotteessa tulevan sunnuntain Mehtimäki Junior Indoor Gamesista, alkavasta juoksukoulusta ja totuttuun tapaan myös vuoroista.

Motonet-kuukausikisojen tulokset 14.3.2017

Eilisten Motonet-kuukausikisojen tulokset. Sen verran reippaasti oli osallistujia, ettei tulosten puhtaaksikirjoittaminen mennytkään ihan yhdessä illassa. Täältä kuitenkin löytyvät niin Liikkari-ikäisten kuin vanhempienkin tulokset.

VIIKKOTIEDOTE - VKO 11

Viikkotiedotteessa asiaa tiistain Motonet-kuukausikisoista ja viikon vuoroista.