Joensuu Run 2019 -ilmoittautuminen on auki

12.12.2018

Nyt on sitten koettu se päivä, että Joensuu Run -ilmoittautuminen aukeaa jo joulukuussa. Se nimittäin aukeaa tänään!

Pyrimme pitämään tapahtuman samankaltaisena kuin vuonna 2018. Pidämme reitit samoina, jos näille reiteille ei tule remontteja häiritsemään. Saamme tämän tietoomme alkuvuodesta 2019.

 

Mitä uutta?

Muutimme hiukan hintapolitiikkaa. Hinnat ovat jopa edullisemmat kuin aiemmin. Ja jos oikein innostuu, niin voi varata samalla kertaa paikan myös syksyn Kataja-hölkän puolimaratonille!

Ekologisuuteen ja osallistujien toiveisiin vedoten jätimme mitalin hankinnan jokaisen henkilökohtaiseksi päätökseksi. Näin varmistamme sen, ettei puolet tilatuista mitaleista mene metallinkierrätykseen. Tämän lisäksi tuomme tarjolle myös Joensuu Run -paidan, josta pyrimme kuvan saamaan ilmoille mahdollisimman pian. Se on joka tapauksessa hyvälaatuinen tekninen juoksupaita, johon tulee Joensuu Run 2019 -teksti.

Vanhaan tapaan jaamme vielä määrittämätöntä tuotepakettia kaikille maaliintulijoille.

Tarkoitus on myös avata tapahtumaan erillinen Joensuu Kids Run -ilmoittautuminen, jolla lapset pääsevät tuolle lyhimmälle matkalle omalla numerolapulla ja sähköisellä ajanotolla muiden juoksijoiden kanssa yhtä aikaa eli tapahtumasta yritetään todellakin tehdä koko kaupungin ja koko perheen yhteinen juoksutapahtuma.

Tarkempia tietoja löytyy tämän hetkisistä kilpailuohjeista.


Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisestä järjestelmästä TÄMÄN LINKIN takaa.

 

 

Tiedusteluja voi osoittaa seuraavasti:

Tomi Pyylampi
joensuurun@katajayu.fi
044-0900519