Kataja-hölkkä lauantaina 29.9.2018

Kataja-hölkkä järjestetään Mehtimäen ja Linnunlahden ulkoilureiteillä. Lähtö on Keskuskentältä ja kisatoimistona ja huoltotiloina toimii Joensuun Areenan tilat. (Mehtimäenaukio 2, Joensuu). Tapahtuma alkaa klo 11.00. Aikataulua tarkennetaan lähempänä.

MATKAT JA SARJAT

 
REITIT

Kaikki matkat starttaavat Keskuskentältä. Ne lähtevät samaan tapaan jäähallin edestä kohti Laulurinnettä.

Puolimaraton jatkaa suoraan Linnunlahdentien viertä aina Botanialle asti, josta se suuntaa kolmiolenkille. Siilaisenpuron kohdalla reitti kääntyy kohti Siilaisen terveyskeskusta. Purolanraittia pitkin juostaan Noljakantien varteen, jota juostaan Yliopistonkadulle ja BB-Gymin kohdalta käännytään Heinäpurontielle, josta käännytään "kolmiolenkin" itäistä sivua pitkin kohti Keskuskenttää. Kierros juostaan kolmesti. Matka tarkistusmitataan.
 
7km lähtee Laululavaa kohti, kiertää sen takaa pienen lenkin Linnunlahden uimarannan läheltä ja palaa Laulurinnettä pitkin kohti raviradan vierellä kulkevaa harjannetta. Sen päällä olevaa polkua juostaan Takilatielle, jota mukaillen juostaan kohti Heinäpurontietä. Ennen sitä käännytään vasemmalle ja kohti Linnunniemen huvilaa. Vaahteramäen kautta juostaan Pyhäselän rantaan ja rantareittiä pitkin, Vainoniemen huvilan ohi kohti "kolmiolenkkiä". Kolmiolenkiltä käännytään Heinäpuron suuntaan ja polkuja pitkin "kolmiolenkin" itäsivulle. Heinäpurontien ylityksen jälkeen käännytään "pikku kolmiolle" ja sen päätyä pitkin tullaan "kolmiolenkin" länsisivulle. Tätä juostaan kohti Keskuskenttää ja maalia. Matka on noin 7km.
 
Lasten hölkkä juoksee 7km:n matkan kanssa saman alun, mutta ennen Raviradan polkua kääntyy takaisin kohti Keskuskenttää. Juoksijat palaavat samaa reittiä, mutta kiertävät katsomon takaa takaisin Keskuskentälle.
 

OSALLISTUMISMAKSUT

Katajan jäsenet puoleen hintaan!

Ilmoittautumismaksut maksetaan tilille: FI 6120163800019368. Viestiin KATAJA-HÖLKKÄ ja oma nimi + sarja.

lmoittautumisen voi maksaa seuraavin tavoin:
- Käteinen
- Pankki-/luottokortti
- Smartum-liikunta-/kulttuurisetelit
- Smartum-maksukortti
- ePassi
- Tyky
- Edenred
- Eazybreak

Jos käyttää muuta kuin tilisiirtoa maksutapana, tulee maksu suorittaa Katajan toimistolle (Kirkkokatu 21) tai kisakansliaan tapahtumapäivänä.

Paikan päällä ilmoittautuminen 0,5h ennen starttia.

ILMOITTAUTUMINEN TÄSTÄ LINKISTÄ!

OSALLISTUJALISTA

Ilmoittautumisen peruminen
Peruutustilanteessa järjestäjä ei palauta osallistumismaksua ilman lääkärintodistusta.

 

Lisätiedot: tomi.pyylampi@katajayu.fi